Научете повече за дигитална агенция "Дигитален маркетинг БГ"
Научете повече за дейността на Дигитален маркетинг БГ: дигитална агенция за изработка на уеб сайтове, SEO оптимизация и онлайн реклама
15304
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15304,non-logged-in,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

За нас

87%
Уеб дизайн

Умело претворяваме вашата идея в красив уеб проект

82%
SEO оптимизация

За да бъде вашият уеб проект в топ позициите в Google

77%
Дигитален маркетинг

Както подсказва бранда ни, ние ще Ви помогнем да увеличите вашите продажби 🙂

95%
Техническа и административна поддръжка

Разполагаме с екип за постоянна поддръжка на вашия уеб сайт

„Дигитален маркетинг БГ“ е дигитална онлайн агенция, разполагаща с екип от млади, но опитни специалисти в областта на Интернет рекламата. Специализирани сме в цялостното изграждане на онлайн присъствието на съществуващи и стартиращи бизнеси. Ето само малка част от услугите, за които може да ни потърсите:

 

 

Изграждаме вашето онлайн пространство, съобразявайки се с вашите идеи. Развиваме го, поддържаме го и ви помагаме да достигнете до правилната аудитория.

 

Защо да изберете „Дигитален маркетинг БГ“ за вашия онлайн бизнес?

 

  • Ангажирани сме – зад нашия успех сте вие – клиентите ни. Затова и се грижим за развитието на бизнеса ви така, както бихме се погрижили за нашия собствен.
  • Всеотдайни сме – можем да изработваме красиви и функционални уеб сайтове и онлайн магазини. Знаем колко важно е онлайн присъствието за всяка фирма в България. Поради тази причина изцяло насочваме усилията си в това да го създаваме и развиваме.
  • Изграждаме доверие – изработихме собствена система с цел планиране на вашите ресурси. Тя ви позволява да следите работните процеси и сроковете на работа по проектите; да поставяте нови задачи и да задавате въпроси относно изпълнението на поетите ангажименти.

 

На разположение сме на всички наши клиенти. Споделяме мнение и даваме насоки безвъзмездно, защото сме минали през трудностите, с които много нови фирми се сблъскват. Наясно сме колко важен може да бъде правилният съвет в подходящия момент.

 

Нашата цел е да достигнем до всяка фирма, която иска да има трайно онлайн присъствие, за да го изградим. Правим го като:

 

  • Създаваме вашия уеб сайт или онлайн магазин.
  • Грижим се за неговото позициониране.
  • Опознаваме потенциалните ви клиенти и достигаме до тях посредством най-подходящите канали за комуникация – в зависимост от вашата дейност.
  • Правим вашия бранд разпознаваем – образът ви пред клиентите е важен и за доверието, и за увеличаване на продажбите.

 

Защо създаваме и поддържаме сайтове и онлайн магазини?

 

Вероятността да достигнете до повече от потенциалните си клиенти нараства, ако бизнесът ви се развива и в интернет пространството. Много български фирми нямат уеб сайтове или онлайн магазини. Вярваме, че промяна в тази насока ще доведе и до развитие на икономиката на страната.

 

Като ваши партньори работим за вашия успех. Разгледайте услугите, които предлагаме, за да разберете с какво можем да ви съдействаме.

Свържете се с нас, ако желаете вашия бизнес да бъде разпознаваем в Интернет!

Позвънете ни