Мега Офис БГ – правилният избор за офис консумативи на супер цени : Дигитален маркетинг БГ
16058
post-template-default,single,single-post,postid-16058,single-format-standard,non-logged-in,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Мега Офис БГ – правилният избор за офис консумативи на супер цени

Мега Офис БГ – правилният избор за офис консумативи на супер цени

Megaoffice.bg (Мега Офис БГ) е онлайн магазин за офис консумативи и канцеларски материали, работещ с корпоративни и крайни клиенти, който предлага продукти на атрактивни цени за родния пазар. Магазинът разполага с около 5 000 продукта в наличност, разпределени в няколко основни категории:

  • Хартия
  • Офис материали
  • Мебели
  • Тонери
  • Хигиена
  • Всичко за ученика
  • Парти артикули

В Мега офис БГ се предлагат специални отстъпки за корпоративни клиенти, както и за поръчки на едро, а служителите на магазина ще ви предоставят полезни съвети и пълна информация по всички ваши въпроси.

Не пропускайте шанса да се възползвате от специалните седмични и месечни супер промоции на определени продукти с безплатна доставка до вашия адрес при стойност на поръчката над 50 лв за град София и София-област.

Всеки потенциален клиент на Megaoffice.bg има възможността да избира между покупка чрез наложен платеж с опция за преглед на продуктите или по банков път, по сметка на фирма „МЕГА ОФИС БГ“ ЕООД.

Ако по някаква причина решите, че продуктът не отговаря на вашите очаквания, или е повреден, счупен и т.н., може да го върнете в 14-дневен срок, като представите номера на вашата поръчка. Връщането на продукта става чрез куриерска фирма или чрез куриер на магазина за сметка на клиента или лично в офиса на „МЕГА ОФИС БГ“ ЕООД на адрес: гр. София, ул.Връх Манчо 89.

Важно е да се отбележи, че Мега Офис БГ работи единствено с утвърдени и реномирани марки в сектора на офис консумативите.

Работното време за обслужване на клиенти е:

Понеделник-Петък: 09:00-18:00

Събота: 10:00-14:00

Неделя: Почивен ден

Направете лесна поръчка на избраните от вас офис консумативи и канцеларски материали на имейл адрес: office@megaoffice.bg, както и на телефон: 0886 60 19 60

Ние от дигитална агенция „Дигитален маркетинг БГ“ се доверихме на услугите на Мега Офис БГ и се надяваме да продължим съвместната си дейност и в бъдеще!Позвънете ни