Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Онлайн агенция „Дигитален маркетинг БГ“ Ви предлага ефективен дигитален маркетинг с помощта на дългогодишни специалисти в областта. Нашата цел е да засилим онлайн присъствието на всеки един бизнес в Интернет.

С помощта на различните видове маркетингови стратегии от агенцията вие ще имате възможността да бъдете една стъпка пред конкуренцията и да представите по най-добрия начин стоките или услугите си.

Имайте предвид, че ефективността на голяма част от онлайн кампаниите, независимо от сферата на услуги или продукти, зависи и от самите вас – от вашето лично отношение към клиента, съотношение между цена и качество на съответните стоки или услуги, бюджет и други фактори.

Нашият екип се стреми да затвърждава все по-силни позиции в дигиталната реклама благодарение на богатия си опит и множеството тестове, направени през годините. Към днешна дата онлайн рекламата е най-силният и ефикасен метод за популяризация на услуга или продукт, а изследванията сочат, че влиянието й ще се засилва все повече в бъдеще.

Ето и някои от най-използваните канали за дигитален маркетинг у нас и по света:

Google Ads

Google Ads кампаниите на „Дигитален маркетинг БГ“ се управляват от специалисти в областта, притежаващи сертификат от Google за изготвяне на рекламни стратегии в мрежата. Рекламите в Google Ads докарват силно таргетиран трафик към вашия сайт, когато потребител кликне върху текстовия, видео или банер линк към сайта ви.

Нашите рекламни специалисти ще управляват Google Ads кампанията ви през цялото й времетраене като ще подберем подходящите ключови думи, вида на рекламата, ще таргетираме целевата ви аудитория, локация (глобална или местна) и ще разраснем чуствително пазарния ви дял.

Някои от най-ценните предимства на Google Ads кампаниите пред повечето рекламни канали е възможността за добавяне на различни разширения към рекламното каре: подтик към действие (call to action), локация, телефон, добавяне на нови промоции, продукти и слогани.

Екипът ни предоставя детайлна статистика и отчети относно броя кликове, цената на клик, импресии, CTR (Click-through rate). Специалистите ни ще ви предложат и креативни решения относно рекламното послание и описанието, което ще се показва в рекламното каре.

Маркетинг за социални мрежи (SMM) 

Маркетингът за социалните мрежи е един от най-модерните и съвременни методи вашият бизнес да достигне до огромен брой силно таргетирани клиенти. Този вид реклама спомага за бързото индексиране в онлайн пространството от нови бизнеси, които желаят да промотират своите стоки или услуги.

Маркетолозите ни са специализирани в съставянето на възможно най-точните публикации, събития, оферти, видеоклипове и др за вашата страница. Може да се свържете с нас и за постоянна поддръжка на фирмени профили в социалните мрежи с цел разрастване на аудиторията без платени публикации („вирусен ефект“).

Този процес включва:

  • Писане на тематични и релевантни постове

  • Поставяне на връзки към сайта

  • Създаване на събития и оферти

  • Видео презентации

  • Създаване на галерии със снимки

  • Брандиране на марката

Социалните мрежи, които се използват от „Дигитален маркетинг БГ“  за създаване на маркетингови кампании и стратегии са:

  • Facebook

  • Instagram

  • Youtube

  • LinkedIn

Банер реклама

Банерната реклама е сред най-подходящите средства за популяризирация на стоки, услуги или промоционални оферти към вашия уеб сайт. Целта на изработката и вграждането на банер е да се предизвика вниманието на потребителя и да го подтикне към влизане във вашия сайт и извършване на действие – покупка, запитване, поръчка.

Разполагаме със специалисти, които изработват банери чрез всичките познати технологии – HTML, JPG, GIF, Flash, както и в необходимите размери за вашата кампания.

Изборът на банер реклама от „Дигитален маркетинг БГ“ ви гарантира сериозно увеличение на трафика към сайта ви и огромни възможности за бъдеща монетизация на вашите проекти.

Видео реклама

Видео рекламата е метод за популяризация на бизнеса, който бележи все по-голям ръст в последните години. Клиентите на нашата агенция, които изберат изработка на видео реклама, ще получат повишение на доверие и имиджа на бранда или сайта си и възможност за чувствително увеличение на клиентската база и продажбите.

„Дигитален маркетинг БГ“ извършва собствено видео заснемане на рекламни клипове, определя целите на кампанията и изготвя цялостна планировка на стратегията за видео реклама.

Маркетолозите ни притежават необходимата квалификация за анализ на отделните пазарни сегменти, визуализиране на послания и идеи за оптимизиране на бъдещи видео кампании. Видео рекламата от „Дигитален маркетинг БГ“ може да оптимизира значително разходите ви за маркетинг, а екипът ни предоставя пълна прозрачност относно статистическите данни за кампаниите.

Email маркетинг

Имейл маркетингът продължава да бъде едно от най-силните оръжия в ръцете на всеки маркетингов специалист. Рекламните послания, които се изпращат по електронната поща, могат да докарат огромен трафик към сайта или страницата Ви, но този процес трябва да се извършва изключително внимателно и от тесен  специалист в областта.

Изпращането на нежелани съобщения и реклами с търговска цел към корпоративни и частни лица може да се третира като спам от получателя и въз основа на Закона за защита на потребителя той да предприеме съответните законови мерки срещу подателя на имейлите.