Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Търсите дигитална агенция за изработка на мобилно приложение? Не се колебайте да се свържете с екипа на Дигитален маркетинг БГ! Ние можем да изслушаме вашата първоначална идея, да Ви дадем насоки за нейното подобрение и не на последно място да разпишем детайлно техническо задание за проекта.

Мобилните приложения (апликации) навлизат с все по-голяма сила и на българския пазар. Особено популярни се очертават да бъдат приложенията за онлайн търговия, които се очаква дори да изместят десктоп версиите на електронните търговци. Доказателство за тези думи е и следната инфографика:

В случай, че изберете Дигитален маркетинг БГ за изработката на вашето мобилно приложение, вие ще разполагате с бърз, съвременен и ефективен канал за достигане до вашата таргет група клиенти.

Мобилните апликации носят непосредствени ползи за голяма част от бизнесите днес, увеличавайки пазарния ви дял, тъй като разполагате с възможно най-пряката връзка с крайния клиент посредством устройството, което е винаги с него – мобилният му телефон.

Разработката на мобилни приложения като част от различни проекти е от съществено значение в днешни дни. Очакванията са до 2021 г. в света да се използват над 250 милиарда мобилни програми, а само броят на тези за корпоративни нужди до 2020 г. да е над 1 милиард.

Индивидуалните мобилни приложения на Дигитален маркетинг БГ са вашият подходящ избор, ако желаете да сте винаги в близки отношения с клиентите си. Търсенето от мобилни телефони и таблети става все по-популярно и ние ще Ви помогнем да извлечете максимална полза от тях, предлагайки ви най-добрите решения на българския и световен пазар.

Какви мобилни приложения изработваме?

Разработките на нашите специалисти припокриват, но далеч не се ограничават единствено с области като бизнес, музика, игри, филми и други развлекателни приложения. Нашите индивидуални решения покриват широк спектър от мобилни платформи:

 • iOS

 • Android

 • Windows Mobile

Можем да разработим Android и iOS приложения за Вас в следните области:

 • Новини

 • Финанси

 • Информация за времето

 • Социални мрежи

 • Забавление

 • Игри

 • Музика

 • Спорт

 • Пътуване

 • Бизнес

 • Производителност и изчисления

 • Обработка на документи

 • Инструменти за търсене

 • Курсове и преводи и др.

Важно предимство на предлаганите от нас мобилни приложения е, че можем лесно да ги интегрираме както със собствените бизнес софтуерни решения, така и със системи, създадени от трети страни с помощта на специално създадени REST API-та.

Находчивият ни и амбициозен екип безпроблемно ще се справи с целия процес на разработка: дизайн, проектиране, програмиране и настройване за работа в съществуващите системи.

Нашите специалисти могат да изпълнят и задачи, като надежден и сигурен достъп на служителите до фирмената BPM, ERP или CRM система през мобилния телефон, както и достъп на ръководството до аналитична информация за бизнеса – особено търсени услуги в днешно време.

Как се извършва процеса по изработката на мобилна апликация?

Нашият екип трансформира идеите ви в апликация с визуален интерфейс, който е изключително бърз, лесен за употреба, и не на последно място в крак с модерните уеб тенденции. С нас можете да разчитате на детайлни спецификации, на базата на които ще се реализира вашето приложение.

Специалистите ни ще обсъдят детайлно проекта ви, при което ще ви дадем ценова оферта, отговаряща на критериите ви за индивидуален дизайн и изработка на приложението.

Нашият екип създава интерактивни схеми за навигация и улеснения на потребителя в интерфейса на приложението, за да Ви доближим до ясната концепция за очаквания резултат. Един от последните етапи при изработката на вашето мобилно приложение е тестът на качеството и визуализацията на различните типове мобилни устройства.

След като екипът ни реализира нужните тестове, финалната версия на приложението се изпраща за преглед и от Ваша страна. След финалното одобрение от страна на клиента на приложението, екипът ни го качва в Google Play Store и Apple App Store, с което може да сте сигурни, че вашата апликация ще бъде достъпна по целия свят.

Поръчайте изработка на мобилно приложение сега и се възползвайте от БЕЗПЛАТНОТО качване на проекта ви в Google Play и Apple App Store!