Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Научете повече за нас

„Дигитален маркетинг БГ“ е дигитална онлайн агенция, разполагаща с екип от млади, но опитни специалисти в областта на Интернет рекламата.

Специализирани сме в цялостното изграждане на онлайн присъствието на съществуващи и стартиращи бизнеси. Ето само малка част от услугите, за които може да ни потърсите:

Изграждаме вашето онлайн пространство, съобразявайки се с вашите идеи. Развиваме го, поддържаме го и ви помагаме да достигнете до правилната аудитория.

Защо да изберете „Дигитален маркетинг БГ“ за вашия онлайн бизнес?

  • Ангажирани сме – зад нашия успех сте вие – клиентите ни. Затова и се грижим за развитието на бизнеса ви така, както бихме се погрижили за нашия собствен.

  • Всеотдайни сме – можем да изработваме красиви и функционални уеб сайтове и онлайн магазини. Знаем колко важно е онлайн присъствието за всяка фирма в България. Поради тази причина изцяло насочваме усилията си в това да го създаваме и развиваме.

  • Изграждаме доверие – изработихме собствена система с цел планиране на вашите ресурси. Тя ви позволява да следите работните процеси и сроковете на работа по проектите; да поставяте нови задачи и да задавате въпроси относно изпълнението на поетите ангажименти.

На разположение сме на всички наши клиенти. Споделяме мнение и даваме насоки безвъзмездно, защото сме минали през трудностите, с които много нови фирми се сблъскват. Наясно сме колко важен може да бъде правилният съвет в подходящия момент.

Нашата цел е да достигнем до всяка фирма, която иска да има трайно онлайн присъствие, за да го изградим. Правим го като:

  • Създаваме вашия уеб сайт или онлайн магазин.

  • Грижим се за неговото позициониране.

  • Опознаваме потенциалните ви клиенти и достигаме до тях посредством най-подходящите канали за комуникация – в зависимост от вашата дейност.

  • Правим вашия бранд разпознаваем – образът ви пред клиентите е важен и за доверието, и за увеличаване на продажбите.

Защо създаваме и поддържаме сайтове и онлайн магазини?

Вероятността да достигнете до повече от потенциалните си клиенти нараства, ако бизнесът ви се развива и в интернет пространството. Много български фирми нямат уеб сайтове или онлайн магазини. Вярваме, че промяна в тази насока ще доведе и до развитие на икономиката на страната.

Като ваши партньори работим за вашия успех. Разгледайте услугите, които предлагаме, за да разберете с какво можем да ви съдействаме.

01
Планиране и лична среща

За да изградим вашето доверие, Ви предлагаме възможност за лична среща или конферентна онлайн връзка

02
Създаване на вашия проект

Техническият ни екип ще се изработи в кратък срок поставената от Вас задача

03
Последващо обслужване

Предлагаме Ви цялостно обслужване на вашия уеб проект - техническа поддръжка и дигитален маркетинг

АКТИВНИ КЛИЕНТИ
+
ИЗГРАДЕНИ ПРОЕКТИ
+
SEO ОПТИМИЗАЦИИ
+
ОДИТА НА УЕБ САЙТОВЕ
+